Program ČSSD Ústeckého kraje 2020

Prosperita, vzdělání, zdraví, zaměstnání - to jsou hlavní pilíře nejen programu voleb, ale dlouhodobé činnosti našich kandidátů. Přijďte k volbám 2. a 3. října. Ve volebních místnostech se budou dodržovat veškerá opatření pro ochranu občanů.

Program ČSSD dlouhodobě prosazujeme jak na celorepublikové úrovni, kde jsme prokázali rozhodnost, podporu sociálních oblastí, důraz na investice a rozvoj, tak na regionální úrovni. ČSSD dobře znáte, proto i náš program kopíruje dlouhodobou snahu o kvalitní zázemí pro občany – kvalitní školy, špičkovou a dostupnou zdravotní péči a prosperitu kraje, ve kterém se dobře bydlí a pracuje. I v kraji budeme prosazovat kroky, které děláme na celorepublikové úrovni – myslíme na důchodce, rodiče a děti, na odpovídající ohodnocení za práci i podporu v těžkých situacích. Vzájemná solidarita a péče je důležitá nejen v této době.

Přijďte k volbám a podpořte kandidáta, který vás bude reprezentovat. Vaše účast je důležitá. Pracovníci volebních komisí dodržují opatření, abyste mohli volit v klidu a bez obav.

Těšíme se na vás 2. a 3. října u voleb,

MUDr. Jaroslav Krákora a tým ústecké ČSSD